Boek nu jouw tickets

"ONSTAGE is echt iets unieks dat je wilt meemaken!" - Tiesto

ONSTAGE is de allereerste bezoekersattractie waar jij samen met vrienden, familie of collega's voor een uur de artiest in jezelf gaat ontdekken. In de sfeer van een dance festival stap je binnen een audiovisueel spektakel.

Er zijn 7 interactieve ruimtes waar je doorheen loopt. Van een gezellige backstage bar en een fotostudio tot een gouden kleedkamer, telkens wordt je verrast. Tot slot maak je mee hoe het is om op de mainstage te staan! 

Je gaat naar huis overladen met een eigen aftermovie én unieke foto’s om te delen met je vrienden! Voor- en na het bezoek kan je genieten van hapjes en drankjes in onze gezellige bar. We zijn te vinden in het centrum van Breda. 

BOEK NU JOUW TICKETS!

Reviews

JE KOMT BINNEN IN EEN GEZELLIGE LOUNGEBAR, WAAR JE GENIET VAN OVERHEERLIJKE COCKTAILS EN BORRELHAPJES.

- Ferry brak

je wordt ondergedompeld in de waanzinnige wereld van Dance Festivals en ervaart hoe het is om #1 dj'S te zijn.

- Ferry brak

Een uitje waar je eindeloos veel foto’s en muziek GAAT maken. je krijgt een poster en aftermovie mee naar huis.

- Ferry brak

Bedenk een artiestennaam, produceer met gemak jouw eigen track, schiet de beste persfoto’s en bereid je voor op de  virtuele mainstage.

- Ferry brak

Verras jouw vrienden, collega’s en familie met deze nieuwe, unieke belevenis voor jong en oud.

- Ferry brak

OP ZOEK NAAR EEN BIJZONDER UITJE?

Onze experience is ook geschikt voor groepen en zakelijke evenementen in een prachtig decor met high-end techniek én een borrelbar. Ontvang je gasten bij ONSTAGE voor recepties, bedrijfsfeesten of presentaties en neem contact met ons op. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Partners

Onstage
X
Dannic

DJ & Producer DANNIC reist de wereld over van Tomorrowland naar Ultra en heeft alle muziek geproduceerd binnen ONSTAGE! Als geboren Bredanaar is hij super trots op deze experience!

Onstage
X
The next beat
DJ by Tiesto

Met Tiësto als boegbeeld biedt deze volledig uitgeruste audiomixer een perfect instapmodel voor iedere DJ. Test ze uit en ervaar bovendien de online masterclasses van DJ Mike Williams bij ONSTAGE.

Onstage
X
EDM Dancecoin (EDMC)

Onstage
X
Desperados

Desperados is bier met een kick! Van een genietmoment bij ONSTAGE tot op de grootste festivals. Houd onze agenda in de gaten, want er komen borrels aan!

Onstage
x
Gerrard Street

Koptelefoons die een leven lang mee gaan. Dat wil je toch. Ontdek de duurzame koptelefoons van Gerrard Street met waanzinnige sound in de studio bij ONSTAGE

Onstage
X
DJ School International

De beste DJ instructeurs van Nederland leren jou de kneepjes van het vak. Boek samen met je groep een workshop bij ONSTAGE en geniet van het muzikaal talent dat in je zit!

Veelgestelde vragen

Je mag een mailtje sturen naar info@onstageexperience.nl. Bel ons 076 204 5620. of stel je vraag via Whatsapp naar 0620984911.

ONSTAGE is een audiovisueel spektakel waar je in een uur doorheen loopt. Voor één dag, of in ieder geval zolang je binnen bent, ervaar je het leven van een wereldberoemde DJ. Dat is uniek, want deze ervaring is nergens anders ter wereld te beleven. Het is het perfecte uitje voor alle leeftijden (8+), koppels en groepen en ideaal als date, groepsactiviteit of vriendenuitje. Je kunt ONSTAGE ook cadeau doen! Daarnaast is het voor iedereen die van muziek houdt, festivals bezoekt of altijd al heeft willen weten wat het leven van een superster inhoudt. Kortom, wij beloven dat je een geweldige tijd zal hebben bij ONSTAGE. ONSTAGE is geen evenement, maar een attractie die iedere week van woensdag tot en met zondag geopend is. Je doorloopt verschillende ruimtes en gaat zo alle aspecten langs die horen bij dance festivals én het leven als top-DJ. Je bedenkt je eigen DJ-naam, maakt prachtige foto’s, produceert simpel en snel je eigen muziek in onze studio en laat jouw eigen muziek horen tijdens een virtueel optreden op onze mainstage binnen het complex van ONSTAGE… We verklappen eigenlijk al veel te veel!

De ONSTAGE Experience is gevestigd in Breda, de ‘international DJ capital of the world.’ Je vindt ons aan de Ginnekenstraat 88a, midden in het centrum van de stad.

Adres
Ginnekenstraat 88A
4811 JJ
Breda

Bij ONSTAGE in Breda loop je door 7 interactieve en prachtig gedecoreerde ruimtes met jou en je vrienden, familie en/of collega’s. Iedere ruimte heeft een ander doel waar je andere dingen kunt doen, ontdekken en beleven. En iedere ruimte is een volgende stap in de reis die je aflegt van beginnend DJ tot wereldberoemde superster op een hoofdpodium. Zonder al te veel te verklappen doorloop je dus verschillende stappen als “DJ” binnen ONSTAGE. Zo moet je natuurlijk een artiestennaam bedenken, de juiste persfoto’s hebben en ben je geen echte artiest zonder eigen muziek. Dit beleef en maak je allemaal met gemak, en vooral met heel veel plezier, gedurende jouw tijd bij ONSTAGE. De experience duurt ongeveer 1 uur. Afhankelijk van de groepsgrootte en de gezellige borrel in onze Backstage Lounge naderhand ben je zo'n 1,5 uur binnen.

ONSTAGE is geopend van woensdag tot en met zondag.*
Woensdag: 15:00 t/m 22:00 uur (op aanvraag)
Donderdag: 15:00 t/m 22:00 uur (op aanvraag)
Vrijdag: 17:00 t/m 23:00 uur
Zaterdag: 15:00 t/m 23:00 uur
Zondag: 13:00 t/m 20:00 uur
*openingstijden kunnen verschillen. Kijk in de ticketshop voor de actuele tijdsloten. Voor groepen zijn andere openingstijden bespreekbaar.

ONSTAGE is een unieke ervaring voor iedereen vanaf 8 jaar. Een tof uitje voor koppels, een vriendengroep of familie. Je loopt in groepjes tot maximaal acht personen per tijdslot door de experience heen.

Bij ONSTAGE in Breda loop je door 7 interactieve en prachtig gedecoreerde ruimtes met jou en je vrienden, familie en/of collega’s. Iedere ruimte heeft een ander doel waar je andere dingen kunt doen, ontdekken en beleven. En iedere ruimte is een volgende stap in de reis die je aflegt van beginnend DJ tot wereldberoemde superster op een hoofdpodium.

ONSTAGE is een offline walkthrough ervaring voor alle leeftijden (8+), individuen en groepen en voor iedereen die zich voor één dag wil verplaatsen in het leven van een wereldberoemde DJ. Daar hoef je dus zelf geen DJ voor te zijn. Kortom, wij geloven dat iedereen een geweldige tijd zal hebben bij ONSTAGE. Dit doe je op onze locatie in Breda.

ONSTAGE is geen evenement, maar een attractie die van woensdag tot en met zondag geopend is. Je doorloopt diverse interactieve ruimtes en gaat zo alle aspecten langs die horen bij het DJ-bestaan. Je bedenkt je eigen DJ-naam, maakt prachtige foto’s, produceert simpel en snel je eigen muziek in onze studio en laat jouw eigen muziek horen tijdens een virtueel optreden op onze mainstage binnen het complex van ONSTAGE… We verklappen eigenlijk al veel te veel!

Ieder kwartier gaat een groep van maximaal 8 personen naar binnen. Kom je met een grotere groep (tot 80 pax) of wil je met jouw werknemers of collega’s langskomen? Neem dan hier contact met ons op voor de mogelijkheden. In de bar wachtten tot je naar binnen gaat is bij ons absoluut geen straf!

Onze walkthrough experience duurt ongeveer 1 uur. Afhankelijk van de groepsgrootte en de gezellige borrel in onze Backstage Lounge naderhand ben je zo'n 1,5 uur binnen.

Parkeer simpel, snel en dichtbij in de parkeergarage aan de Concordiastraat 13, op slechts twee minuten lopen van ONSTAGE. Je kunt zelfs vooraf al een plekje reserveren.

Vanaf Breda Centraal loop je in minder dan 20 minuten naar ONSTAGE aan de Ginnekenstraat 88A. Met de bus vanaf Breda Centraal doe je er nog geen 10 minuten over.

Natuurlijk! Vooraf reserveren wordt wel aangeraden, voor het geval de tijd dat jij arriveert al volgeboekt is. Je kunt het altijd hier. bekijken.

Zeker, super leuk dat je met een groep wilt komen! Voor groepen groter dan 8 personen kun je contact opnemen met ons opnemen.

Ja ONSTAGE is toegankelijk voor personen in een rolstoel. Persoonlijke begeleiding wordt echter aangeraden.

ONSTAGE heeft een uitgebreide drankkaart en diverse borrelhapjes om vooraf te ontspannen of naderhand even bij te komen van alle leuke indrukken. Voor groepen is er een diner-arrangement. Neem daarvoor contact met ons op.

Zeker! Bij ONSTAGE zijn er voldoende kluisjes gratis te gebruiken om jouw spullen veilig op te bergen.

We laten geen honden toe bij ONSTAGE, tenzij dit om een geleidehond gaat.

Binnen ONSTAGE zijn veel knipperende lichten, videobeelden en rookeffecten. Dit zou voor sommige bezoekers een gevaar kunnen vormen.